FİORENTİNA - BRUGGE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Konferans Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor! İtalyan ekibi Fiorentina, Belçika ekibi Club Brugge'ü 2 Mayıs Perşembe günü saat 22:00'de Artemio Franchi Stadyumu'nda konuk edecek. Bu önemli mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Aziz Yıldırım (güncel) serveti ne kadar, mal varlığı, hangi şirketleri sahibi! Aziz Yıldırım (güncel) serveti ne kadar, mal varlığı, hangi şirketleri sahibi!

F İ O R E N T İ N A B H Y T U

FİORENTİNA İLK MAÇ AVANTAJI PEŞİNDE

Serie A'da beklentilerin altında kalan Fiorentina, Avrupa kupalarında umutlarını Konferans Ligi'ne bağladı. Viktoria Plzen ve Maccabi Haifa'yı eleyerek yarı finale yükselen İtalyan ekibi, ilk maçta rakibini mağlup ederek finale uzanan yolda önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

F İ O R E N T İ N A A A A A A A A A A A A

BRUGGE DEPLASMANDA KAZANMAK İSTİYOR

Belçika Ligi'nde zirve mücadelesini sürdüren Club Brugge, Avrupa'da da adından söz ettiriyor. Molde ve PAOK'u eleyerek yarı finale yükselen Belçika ekibi, İtalya deplasmanında galibiyet alarak final yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

F İ O R E N T İ N A32025896322145

FİORENTİNA - BRUGGE KARŞILAŞMASI NEREDE?

Final Maçı Atina'da: Yarı final maçlarının ardından 29 Mayıs'ta final mücadelesi Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadyumu'nda oynanacak.

FİORENTİNA - BRUGGE KARŞILAŞMASINI CANLI İZLE