Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ilk maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalyan başantrenör Danielle Santarelli yönetiminde sahaya çıkacak. Peki, Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Fileninsultanları87808

Türkiye - Hollanda Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Türkiye, 29 Temmuz Pazartesi günü Hollanda ile karşılaşacak. Kritik mücadele saat 10.00'da başlayacak. Türkiye - Hollanda maçı, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fileninsultanları8781

Filenin Sultanları Paris Olimpiyat Maç Programı 2024

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki grup karşılaşmalarının programı şu şekilde:

  • 28 Temmuz 2024, 10.00: Türkiye - Hollanda
  • 1 Ağustos 2024, 10.00: Türkiye - Dominik Cumhuriyeti
  • 4 Ağustos 2024, 10.00: Türkiye - İtalya

Fileninsultanları8732

Beş Milli Voleybolcu İlk Kez Mücadele Edecek

Olimpiyatlarda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 12+1 kişilik kadrosunda yer alan isimlerden Beyza Arıcı, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Gizem Örge ve Melissa Vargas, ilk kez bu heyecanı yaşayacak. Takımın en tecrübeli ismi ve kaptanı Eda Erdem Dündar ise üçüncü kez olimpiyatlarda yer alacak.

Fileninsultanları87

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kadrosu

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosunda Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın dahil edildi. Başantrenör Daniele Santarelli yönetiminde olimpiyatlarda mücadele edecek kadro şu isimlerden oluşuyor:

  • Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
  • Smaçörler: Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Diken, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu
  • Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar (Kaptan), Zehra Güneş, Aslı Kalaç
  • Pasör Çaprazı: Melissa Vargas
  • Libero: Gizem Örge
  • +1 Oyuncu: Beyza Arıcı

Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek olan Filenin Sultanları, başarıyla tamamlayacakları bir turnuvayı hedefliyor. Taraftarlar, milli takımın maçlarını heyecanla bekliyor ve desteklemek için ekran başına geçiyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız