FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in vefatının ardından, cenazesinin nereye defnedileceği ve vasiyeti hakkında çeşitli iddialar gündeme geldi. Gülen’in, yaşamının son döneminde sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve kalp, şeker ile demans gibi hastalıkları bulunduğu bildirildi. Ölüm haberi, örgütün sosyal medya hesaplarından duyurulurken, yeğeni tarafından da doğrulandı.

İFŞA EDİYORUZ! KAPATILAN HASTANELER LİSTESİ EKİM 2024 || Bebek ölümleri yaşanan hangi hastaneler kapatıldı? Kapanan özel hastanelerin isimleri İFŞA EDİYORUZ! KAPATILAN HASTANELER LİSTESİ EKİM 2024 || Bebek ölümleri yaşanan hangi hastaneler kapatıldı? Kapanan özel hastanelerin isimleri

Vasiyeti Nedir?

Gülen’in yıllar önce yaptığı bir vasiyette, ölümünün ardından cenazesinin Türkiye’ye gönderilmesini istediği öne sürüldü. Gülen, ABD’de vefat etmesi durumunda, annesinin yanına defnedilmek üzere Türkiye’ye götürülmesini istemiştir. Bu durum, ölümü sonrası cenaze işlemlerinin nasıl gerçekleşeceği konusunda soru işaretlerine yol açtı.

Fetullah Gülen'ineviiiiii

Mezarlık Hazırlıkları

Öte yandan, Fetullah Gülen’in cenazesiyle ilgili olarak, Pensilvanya’da örgütün geçmişten beri sahip olduğu bir arazide özel bir mezar yeri hazırlandığı iddiaları da gündeme geldi. Bu arazi, Gülen’in karargahının beş kilometre ilerisinde bulunuyor. Darbe girişiminden sonra ABD’ye kaçan bazı FETÖ üyelerinin de burada defnedildiği belirtiliyor.

Editör: Havva Andırır