Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın kiracısına yönelik tepkisi gündemi meşgul etmişti. Şimdi ise ev sahibi-kiracı anlaşmazlığıyla ilgili bir başka ünlü isim daha konuşuluyor.

BOĞAZ MANZARALI EVE GECEKONDU KİRASI 

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç ile ev sahibi arasında kira konusunda anlaşmazlık yaşandı.

Feraye Tanyolaç'ın, Bebek'te bulunan ve Boğaz'ın hemen yanında yer alan Arif Paşa Korusu'nda 11 bin liraya oturduğunu duyanlar şaşırdı.

BEBEK'TE KİRA FİYATI NE KADAR

Sabah gazetesinde yer alan haberde; ev sahibi Gülsüm Suna Çakmur, yaklaşık 8 yıldır kiracısı olan Tanyolaç'ın kira bedelini 80 bin lira olarak belirlemek için mahkemeye başvurdu. Ev sahibi, "Kiracı, evimi gasp ediyor. Gecekondu kirası veriyor. Neredeyse hiçbir şey ödemeden keyif sürüyor" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş neden öldü, hastalığı neydi? Duygulandıran kardeş paylaşımı Şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş neden öldü, hastalığı neydi? Duygulandıran kardeş paylaşımı

Ev sahibi, ayrıca Bebek'teki benzer dairelerin kira bedellerinin 100 bin ila 200 bin lira arasında olduğunu vurgulayarak, Tanyolaç'ın yeni kira bedelini kabul etmemesi üzerine mahkemeye başvurdu.