Sosyal medya fenomeni Beyza Yorulmaz, son günlerde adından sıkça söz ettiren bir isim haline geldi. Bir kozmetik mağazasındaki indirimde yaşadığı kavganın ardından gündeme oturan Yorulmaz'ın videosu, TikTok ve diğer platformlarda viral oldu. "Beyza Galiba" ismiyle tanınan genç fenomen, bu olayla birlikte büyük ilgi görmeye başladı.

Siccin 8 Kadrosuna Dahil Edildi İddiası

Beyza Yorulmaz'ın artan popülaritesi ve sosyal medyadaki etkisi, onu sinema dünyasının da dikkatini çekti. Siccin serisinin yönetmeni, Yorulmaz'ın performansını takip ederek onu Siccin 8 filminin kadrosuna dahil etme kararı aldığı iddia edildi. Bu iddiaya göre, Beyza Yorulmaz, Siccin 8 filminde yer almak için 1 milyon TL'lik bir anlaşma sağladı. Anlaşmanın imaj haklarını da kapsadığı ve Yorulmaz'ın bu projeyle sinema kariyerine güçlü bir adım atacağı belirtiliyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


 

Editör: Havva Andırır