Twente-Fenerbahçe karşılaşması ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Hollanda temsilcisi Twente ile deplasmanda karşılaşacak. Twente Stadı’nda oynanacak bu zorlu karşılaşma, 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 22.00’de başlayacak.

Twente-Fenerbahçe Maçı ne zaman saat kaçta? (03 Ekim 2024) TRT 1, Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Twente-Fenerbahçe Maçı ne zaman saat kaçta? (03 Ekim 2024) TRT 1, Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Galatasaray Fenerbahce Derbisine Fenerbahceli 17302593 1918 M

Twente-Fenerbahçe karşılaşması şifresiz mi?

Maç, Türkiye’de futbolseverler tarafından TRT Spor ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Lugano Fenerbahçe Maçı1100101

Twente-Fenerbahçe maçını kim yönetecek?

Bu kritik mücadelede düdüğü İngiliz hakem Chris Kavanagh çalacak. Karşılaşmada Kavanagh'ın yardımcılıklarını ise İngiltere Futbol Federasyonu’ndan diğer hakemler yapacak. Fenerbahçe, bu maçta Avrupa sahnesindeki iyi performansını sürdürmek için mücadele verecek.

Fenerbahce Besiktas Derbisi 1

Fenerbahçe’nin sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu mu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Twente karşılaşmasında sahaya süreceği 11'i netleştirdi. Sürpriz bir kararla golcü En-Nesyri'yi yedek bırakan Mourinho, tecrübeli forvet Edin Dzeko’ya ilk 11’de görev verdi. Fenerbahçe’nin sahaya çıkacağı 11 şu şekilde:

Fenerbahçe İlk 11’i: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko.

Fenerbahce Adanademir

Twente’nin sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu mu?

Twente de Fenerbahçe karşısındaki ilk 11’ini açıkladı. Hollanda temsilcisi, iç saha avantajını kullanarak güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak. İşte Twente’nin sahaya çıkacağı 11:

Twente İlk 11’i: Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine, Vlap, Regeer, Steijn, Lammers, Van Wolfswinkel, Van Bergen.

Fenerbahçe, bu maçta önemli eksiklerine rağmen sahadan galip ayrılmak ve Avrupa Ligi’ndeki yolculuğunu 3 puanla sürdürmek istiyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız