Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında Manchester United'ı konuk edecek. Kritik karşılaşma, 24 Ekim 2024 tarihinde saat 22:00'de başlayacak. Mücadele, Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe-Manchester United maçı, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Böylece futbolseverler, bu önemli mücadeleyi rahatlıkla takip edebilecekler.

Fenerbahçe'nin Durumu Nedir?

Temsilcimiz Fenerbahçe, geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 4 puan topladı. Şu anda grupta 14. sırada yer alan Fenerbahçe, bu akşamki maçta Manchester United'ı yenerek puanını artırmayı hedefliyor. İlk maçında Union SG'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci maçında ise Twente ile 1-1 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe94127854

Manchester United'ın Performansı

Konuk takım Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde şu ana kadar galibiyet alamadı. İlk maçında Twente ile 1-1 berabere kalan United, ikinci maçında ise Porto ile 3-3'lük bir sonuç elde etti. Bu durum, Fenerbahçe için önemli bir avantaj yaratabilir.

Al Ahli - Al Okhdood yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Al Ahli - Al Okhdood maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Ahli - Al Okhdood yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Al Ahli - Al Okhdood maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Manchester United Twente Maçı11

Muhtemel 11'ler Neler?

Fenerbahçe:

Livakovic
Osayi-Samuel
Becao
Djiku
Mert Müldür
Fred
Amrabat
Tadic
Szymanski
Saint-Maximin
Enner Valencia

Manchester United:

Onana
Mazraoui
De Ligt
Martinez
Dalot
Casemiro
Ugarte
Rashford
Eriksen
Garnacho
Höjlund

Editör: Havva Andırır