Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile oynayacağı rövanş mücadelesine 30 Temmuz 2024 tarihinde çıkacak. Karşılaşma saat 20:00’de başlayacak ve Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Rövanş Maçındaki Durumu

İsviçre ekibi Lugano ile oynanan ilk maçta Fenerbahçe, 4-3'lük galibiyet elde etmişti. Rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda bir üst tura yükselecek. Tek farklı galibiyetler (1-0, 2-1, 3-2) ve her türlü beraberlik (0-0, 1-1, 2-2) Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna taşıyacak.

Kastamonuspor - Batman Petrol  maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kastamonuspor - Batman Petrol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Uzun Süreli Durumlar ve Alternatif Senaryolar

Lugano'nun tek farklı galibiyeti durumunda mücadele uzatmalara gidecek. İki 15 dakikalık uzatma devresi sonucunda eşitlik bozulmazsa, 3. ön eleme turuna yükselme şansı penaltı atışları ile belirlenecek. Lugano’nun iki farklı galibiyeti halinde ise İsviçre ekibi bir üst tura geçecek.

Olası Rakip ve İlerleyen Maçlar

Fenerbahçe'nin Lugano'yu geçmesi durumunda, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. 3. ön eleme turu maçları ise 5-6 Temmuz 2024 tarihlerinde oynanacak.

Editör: Mehmet Çetil