TBMM'de yapılan çalışmalarla ev hanımlarının emeklilik hakkı sağlanıyor.

EV HANIMLARINA DEVLET DESTEKLİ EMEKLİLİK

Ev hanımları emekli olmak için ne kadar ödeyecek? Ev hanımlarına emeklilik  ne kadar? - Ege Gündem Gazetesi

Ev hanımlarının sosyal güvencelerinin olmaması büyük bir sorundu. Ancak yeni düzenlemeyle ev hanımlarına prim ödeme desteği verilecek, böylece emeklilik hakları ve sosyal güvenceleri sağlanacak.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

25 Yıllık Ev Hanımlarına Emeklilik Şartları Nelerdir? - Medyabar

Ev hanımlarının emeklilik hakkı için yapılan çalışmalar hızla ilerliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu düzenlemenin Orta Vadeli Program kapsamında tamamlanacağını belirtti.

Centro muzlu gofret neden yasak, kimin ürünü, içinden ne çıktı, hangi markette satılıyor? Centro muzlu gofret neden yasak, kimin ürünü, içinden ne çıktı, hangi markette satılıyor?

DEVLET PRİM ÖDEMELERİNDE DESTEK SAĞLAYACAK

Milyonları ilgilendiriyor: Ev hanımlarına emeklilik müjdesi - Şanlıurfa  Ekonomi Haberleri

Ev hanımlarının emeklilik için prim ödemelerinde devlet büyük bir destek sağlayacak. Asgari ücretin üçte biri oranında bir destekleme yapılacak.

EMEKLİLİK BAŞVURU ŞARTLARI

Ev hanımına ayda 941 liraya emeklilik imkanı | Ekonomi Haberleri

Ev hanımlarının emekli olabilmesi için üretim yapmaları ve bu ürünleri satmaları gerekecek. Bu sayede sigorta başlatılarak emeklilik hakları kazanılacak. 18 yaşını doldurmuş her ev hanımı isteğe bağlı sigorta ödemeleriyle emeklilik başvurusu yapabilecek.

PRİMLE EMEKLİLİK MÜMKÜN OLACAK

Ev hanımları emekli olacak mı? Ev hanımlarına emeklilik ne zaman çıkacak? -  Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Ev hanımları, belirlenen prim miktarını tamamlayarak emekli olabilecekler. Ayrıca çocuk sayısına bağlı olarak erken emeklilik seçeneği de sunulacak.