Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından Sertap Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2003 yılında Türkiye'ye birincilik kazandıran unutulmaz performansının ardından sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu açıkladı. 59 yaşındaki ünlü şarkıcı, son zamanlarda yaşadığı talihsiz sağlık problemleri nedeniyle tüm konserlerini iptal ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Sevgilisinin Erkek Olduğunu Öğrenen Okan'ın Şok Hikayesi: Esra Erol Programında Neler Yaşandı? Sevgilisinin Erkek Olduğunu Öğrenen Okan'ın Şok Hikayesi: Esra Erol Programında Neler Yaşandı?

Sağlık Sorunları ve Konser İptalleri

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'na konuk olarak katılan Sertap Erener, bir ay önce yarı finalden döndüğü günden bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtti. Erener, haziran ayı için planlanmış bazı konserlerini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldığını, bazılarını ise tamamen iptal etmek durumunda olduğunu üzüntüyle açıkladı.

Yeni Şarkı 'Bi Polar' Geliyor

Ancak tüm bu zorlu sürecin ortasında, Erener sevenlerine müjdeli bir haber verdi. 5 Temmuz tarihinde yeni şarkısı 'Bi Polar'ı yayınlayacağını duyurdu. Erener, sosyal medya paylaşımında, "Detaya girmeden söyleyeyim, eğer ciddi bir nedenim olmasaydı konserleri asla iptal etmezdim. Şimdi çok şükür kendimi iyi hissediyorum ve en kısa sürede sahnede sevenlerimle buluşacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 'Bi Polar' ve diğer sevilen şarkılarla 5 Temmuz'da sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerine yer verdi.

1719841980 Erener

Editör: Havva Andırır