İsmail Yüksek Sezonu Kapattı, EURO 2024 Hayalleri Sona mı Kaldı?

İsmail Yüksek3568Uytre

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. Ayak bileği bağında kopma tespit edilen Yüksek'in 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı ve EURO 2024'e yetişmesi mucizeye bağlı.

İsmail Yüksek359696535

Sakatlık Beşiktaş Derbisinde Yaşandı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de mutluluk yaşanırken, İsmail Yüksek'ten gelen haber tüm camiada üzüntüye neden oldu. Dev maçın 19. dakikasında sakatlanıp oyundan alınan Yüksek, yapılan tetkiklerde ayak bileği bağında kopma olduğu teşhisi kondu.

İsmail Yüksek2354120

Yüksek Sezonu Kapattı

Hafta içinde ameliyat edilip edilmeyeceğine karar verilecek olan Yüksek'in 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Bu da Yüksek'in Süper Lig'in kalan maçlarında forma giyemeyeceği anlamına geliyor.

Toni Kroos futbolu bıraktı mı, kimdir ve kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Toni Kroos futbolu bıraktı mı, kimdir ve kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

İsmail Yüksek568952

EURO 2024 Hayalleri Sona mı Kaldı?

14 Haziran tarihinde başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na yetişip yetişemeyeceği merak konusu olan Yüksek'in turnuvaya katılımı mucizeye bağlı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da Yüksek'in durumunu yakından takip ediyor.

İsmail Yüksek125899

Montella Durumu Yakından Takip Ediyor

Montella'nın Yüksek'i EURO 2024 kadrosuna dahil etme konusunda istekli olduğu ancak sakatlığın seyrinin bu konuda belirleyici olacağı ifade ediliyor.

İsmail Yüksek95125