Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final aşamasında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Türkiye'nin turnuva serüveni sona erdi. Ancak şampiyonanın devamında İngiltere, çeyrek finalde İsviçre'yi penaltı atışları sonucunda 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Şimdi gözler, İngiltere'nin yarı finaldeki rakibi Hollanda ile yapacağı maça çevrildi.

Maç Tarihi ve Saati Ne Zaman?

İngiltere ile Hollanda arasındaki yarı final mücadelesi, 10 Temmuz Çarşamba günü TSİ 22.00'de başlayacak. Futbolseverler bu önemli maç için heyecanla geri sayım başlattılar.

İngiltere'nin EURO 2024 Performansı

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 11. kez yer alan İngiltere Milli Takımı, bu turnuvada 4. kez yarı finale yükselmiş durumda. Futbol tarihinde önemli bir yere sahip olan İngiltere, Avrupa şampiyonluğunu henüz kazanamamış olmasına rağmen, geçmişte 1968 ve 1996 yıllarında da yarı final deneyimi yaşamıştı.

En son EURO 2020'de final oynayarak büyük bir başarı elde eden İngilizler, 2024'te de taraftarlarını heyecanlandırmayı başardılar. Şimdi, Hollanda karşısında nasıl bir performans sergileyecekleri merakla bekleniyor.

Stuttgart - Hoffenheim maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Stuttgart - Hoffenheim maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Stuttgart - Hoffenheim maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Stuttgart - Hoffenheim maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Tarihi Rekabet: İngiltere ve Hollanda

İngiltere ile Hollanda arasında oynanacak yarı final maçı, futbolseverler için tarihi bir rekabetin de yansıması olacak. Her iki ülke de köklü futbol geçmişine sahip olup, sahadaki mücadeleleri ve teknik detaylarıyla büyük ilgi görmekte.

Editör: Havva Andırır