Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Avrupa Futbol Şampiyonası ve Copa America'da heyecan dolu günler yaşanıyor. EURO 2024'te yarı final mücadeleleri başladı ve futbolseverlerin gözü kulağı bu kritik maçlarda. İspanya'nın final bileti kesinleşirken, diğer yarı final mücadelesi olan Hollanda - İngiltere maçı için geri sayım başladı. Ayrıca, Copa America'da da finalist arayışı devam ediyor. İşte detaylar…

Yarı Final Maçları Başladı

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final heyecanı yaşanıyor. İspanya, Fransa'yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi ve adını netleştirdi. Diğer yarı final maçında ise Hollanda ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele bugün saat 22:00'de Dortmund Stadyumu'nda başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. Hollanda, grup aşamasında gösterdiği performansla dikkat çekerken, İngiltere ise dramatik maçlar sonucunda yarı finale kadar geldi. Peki, Hollanda mı İngiltere mi finale yükselecek?

Copa America'da Finalist Arayışı

Güney Amerika'da Copa America heyecanı da sürüyor. Arjantin, Kanada'yı 2-0 yenerek finale adını yazdırdı. Brezilya'nın şok edici bir şekilde turnuvaya veda etmesinin ardından, diğer yarı final mücadelesi Uruguay ve Kolombiya arasında geçecek. Bu kritik maç da 10 Temmuz Çarşamba günü Perşembe'ye bağlayan gece saat 03:00'te oynanacak. Uruguay mı Kolombiya mı finale yükselecek?

Fenerbahçe'nin Hazırlık Maçı

Türkiye'nin köklü takımlarından Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla hazırlık maçı yapacaklar. Mücadele 10 Temmuz Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Editör: Havva Andırır