Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

EURO 2024 öncesi hazırlık maçları tüm hızıyla devam ediyor. İtalya ve Bosna Hersek, 9 Haziran Pazar günü kozlarını paylaşacak.

İtalya - Bosna Hersek hazırlık maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

İtalya - Bosna Hersek hazırlık maçı, 9 Haziran Pazar günü saat 21.45'te başlayacak.

İtalya - Bosna Hersek hazırlık maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Müsabaka, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

İtalya ve Bosna Hersek 11'leri Nasıl Olacak?

Her iki takımın da teknik direktörleri, 11'leri son dakikalara kadar açıklamayabilir. Buna rağmen, İtalya'da Donnarumma, Mancini, Chiellini, Bonucci, Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Verratti, Insigne, Berardi ve Raspadori'nin ilk 11'de yer alması bekleniyor. Bosna Hersek'te ise Sehic, Ahmedhodzic, Kulenovic, Spahic, Civic, Prcic, Begovic, Stevanovic, Menalo, Kreso ve Dzeko'nun sahaya çıkması öngörülüyor.

İtalya - Bosna Hersek hazırlık Maçın Önemi Nedir?

İtalya ve Bosna Hersek için bu maç, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçı olacak. Her iki takım da bu maçtan galibiyetle ayrılarak turnuvaya moral depolayacak.

İtalya - Bosna Hersek hazırlık maçının bilgileri

Maç, İtalya'nın Torino şehrindeki Stadio Olimpico Grande Torino'da oynanacak.
İtalya ve Bosna Hersek, daha önce 13 kez karşı karşıya geldi. İtalya bu maçlardan 9'unu kazanırken, Bosna Hersek 2 galibiyet elde etti.
İtalya, son Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olmuştu. Bosna Hersek ise turnuvaya katılamamıştı.

Editör: Murat Serdar Yıldız