Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Milli Takımımız, son 16 turunda Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi ve şimdi Hollanda'yı da geçerek adını yarı finale yazdırmak istiyor. Maç, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda 6 Haziran Cumartesi günü saat 22:00'de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Eksikler ve Cezalılar

Türkiye'de maçta forma giyemeyecek oyuncular ise İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve Merih Demiral olarak açıklandı. Bu oyuncuların eksikliği, teknik direktör Vincenzo Montella'nın muhtemel 11'i üzerinde değişiklikler yapmasına neden olabilir. Ancak takımın genel performansı ve taktiksel yaklaşımıyla Hollanda karşısında nasıl bir oyun sergileyeceği merak konusu.

Hakem ve VAR Görevlileri

Maçı Fransız hakem Clément Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. VAR görevini ise Fransız Jerome Brisard üstlenecek. Hakem kadrosu, maçın adil bir şekilde yönetilmesi için önemli bir faktör olacak.

Real Sociedad-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Real Sociedad-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Futbolseverlerin Merakı Yayın Bilgileri

Futbolseverler, Hollanda - Türkiye maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyorlar. Maçın canlı olarak TRT 1'den yayınlanacak olması, Türkiye genelinde milyonlarca sporseverin heyecanla maçı izlemesine imkan sağlayacak.

Editör: Havva Andırır