Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024'ün büyük finali heyecanı bugün Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşanacak. İspanya ile İngiltere milli takımları, Berlin Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Peki, bu önemli maç ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Saat ve Yer

EURO 2024 final maçı, 14 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de başlayacak. Berlin Olimpiyat Stadı, futbolseverlere muhteşem bir final atmosferi sunacak.

Yayın Bilgileri

Mücadele, Türkiye'de TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, milli takımlarının Avrupa şampiyonluğu için verdiği mücadeleyi ekran başından takip edebilecekler.

Copa America Finali: Arjantin - Kolombiya

Aynı gün Copa America'da da final heyecanı yaşanacak. Lionel Messi önderliğindeki Arjantin milli takımı ile Kolombiya, kupa için karşı karşıya gelecek. Bu maç ne zaman başlayacak ve hangi kanallardan izlenebilecek?

Saat ve Yer

Copa America finali, 14 Temmuz Pazar gününü Pazartesi'ye bağlayan gece saat 03.00'te gerçekleşecek. Maç, Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadyumu'nda oynanacak.

Yayın Bilgileri

Arjantin - Kolombiya final mücadelesi, Exxen ve TV8,5 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Messi'nin liderliğindeki Arjantin ve Kolombiya'nın kıyasıya mücadelesini futbolseverler bu kanallardan takip edebilecekler.

Diğer Maçlar ve Günün Programı

14 Temmuz Pazar günü ayrıca birçok farklı organizasyonda maçlar oynanacak. Bunlar arasında Fransa - Sırbistan U19 Kadınlar maçı, Antalyaspor - Akron Togliatti hazırlık maçı ve Kawasaki Frontale - Cerezo Osaka J-League karşılaşması gibi müsabakalar yer alıyor. Türkiye saatiyle gece yarısından sonra başlayacak Kanada - Uruguay Copa America üçüncülük maçı da günün dikkat çeken karşılaşmalarından biri olacak.

Editör: Havva Andırır