Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı tüm hızıyla devam ederken, turnuvanın final maçı için geri sayım başladı. İspanya ve İngiltere milli takımları, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelerek Avrupa'nın zirvesinde mücadele edecekler. İspanya - İngiltere final maçı ne zaman, nerde, saat kaçta, hangi kanalda? İşte EURO 2024 final maçı ile ilgili tüm detaylar:

İspanya İngi̇ltere Fi̇nal Maçi6363

İspanya - İngiltere final maçı ne zaman, nerde, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya ile İngiltere arasındaki final maçı, 14 Temmuz Pazar günü saat 22.00'de başlayacak. Berlin Olimpiyat Stadyumu, futbolseverlere unutulmaz bir final atmosferi sunacak. İki güçlü takımın mücadelesi, şampiyonluk için kıyasıya bir rekabet vaat ediyor.

İspanya İngi̇ltere Fi̇nal Maçi254

İspanya - İngiltere final maçı Hangi Kanalda?

EURO 2024 finali, Türkiye'de TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı Türkiye'nin önde gelen televizyon kanalından takip edebilecekler.

İspanya İngi̇ltere Fi̇nal Maçi52

İspanya'nın Şampiyonluk Hedefi

İspanya milli takımı, tarihinde dördüncü kez Avrupa Şampiyonası finaline yükseldi. EURO 2008, 2012 ve 2020'de şampiyonluk yaşayan La Roja, bu sefer de kupayı müzesine götürmek için sahada olacak. İspanyol futbolcular, teknik direktörleri Luis Enrique yönetiminde şampiyonluk için tüm güçlerini ortaya koyacak.

İspanya İngiltere Final Maçı Ne Zaman, Nerde, Saat Kaçta, Hangi Kanalda

İngiltere'nin İkinci Finali

İngiltere milli takımı ise tarihinde ikinci kez Avrupa Şampiyonası finaline çıktı. İlk kez final oynadığı EURO 2020'de İtalya'ya penaltılarla kaybeden Three Lions, bu kez tarihlerini değiştirerek kupayı kazanmanın peşinde. Teknik direktörleri Gareth Southgate önderliğindeki İngilizler, Hollanda'yı saf dışı bırakarak finale yükseldi ve büyük bir başarı elde etti.

Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Amedspor - Boluspor maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Amedspor - Boluspor maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

İspanya - İngiltere final maçı Ödül ve Heyecan

Avrupa Şampiyonası'nda toplamda 331 milyon euro para ödülü dağıtılacak. Şampiyon takım, 8 milyon euro ek ödülün yanı sıra katılım, galibiyet ve tur atlamalarından elde ettikleri gelirlerle birlikte toplamda 28 milyon 250 bin euroya kadar kazanç elde edebilecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız