Ünlü şarkıcı Songül Karlı, kariyeri ve özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça konuşuluyor. Son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen Karlı, özellikle kalça estetiğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Songul Karli Gogus Ve Bacak Dekolteli Poz

Kalça Estetiğiyle Şaşırtan Pozlar

50 yaşındaki şarkıcı, estetiğe doymayan tavırlarıyla biliniyor. Son olarak yaptırdığı kalça estetiğiyle sosyal medyada olay olan Karlı, süper minilerle verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Bu paylaşımlar, hayranları tarafından Seda Sayan'a ya da Hadise'ye benzeten yorumlarla karşılandı.

Songulkarli4 23092023Ea856D1A

Ramazan Kubat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hayatı ve kariyeri Ramazan Kubat kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hayatı ve kariyeri

Değişimine Dikkat Çeken Paylaşımlar

Songül Karlı, yaptığı estetik operasyonlarla yıllar içindeki değişimini sıkça paylaşıyor. Son paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken Karlı, estetik müdahaleleriyle nasıl bir görünüm elde ettiği konusunda merak uyandırıyor.

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Songül Karlı, kısa sürede gündem oldu. Takipçileri, şarkıcının estetik operasyonlarla elde ettiği yeni görünümünü konuşurken, Karlı da değişimine dair samimi paylaşımlar yapmaya devam ediyor.