MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin sunduğu Beyaz TV'deki "Yeni Baştan" programı, bu kez şarkıcı olma hayalleri kuran Ebru Hanım'ın yaşadığı sıkıntılarla gündeme oturdu. Programda, Ebru Hanım'ın yönetmenden şikayetçi olması ve parasını geri alabilmek için Esra Ezmeci'den yardım istemesi, izleyicilerin dikkatini çekti.

Esra Ezmeci Yeni Baştan Programında Ebru Hanım'ın İsyanı

Ebru Hanım, canlı yayında klibinin kötü çekildiğini ve sesinin kötü çıkarıldığını iddia ederek, yönetmenden şikayetçi oldu. 75 bin TL ödediği klibin istediği gibi olmadığını belirten Ebru Hanım, Esra Ezmeci'den yardım talep etti. Canlı yayında yaşananlar, sosyal medyada hızla yayıldı.

Ebruhanımmmmmmm

Esra Ezmeci Yeni Baştan Programında Yüzleşme ve Tartışma

Ebru Hanım, klibi çeken yönetmenle canlı yayında yüzleşti. Klibin beklentilerini karşılamadığını belirten Ebru Hanım, müzik alt yapısının olmadığını, montajın eksik olduğunu ve sesin kötü çıkarıldığını iddia etti. Bu sırada programa çağrılan ses mühendisi Gökhan Bey'in, Ebru Hanım'ın sesinin şarkı yapmaya uygun olmadığını söylemesi üzerine tartışma daha da alevlendi.

Esra Ezmeci'nin Şaşkınlığı

Esra Ezmeci, programda yaşanan tartışmayı izlerken şaşkınlığını gizleyemedi. Ebru Hanım'ın performansı ve sesinin eleştirilmesi üzerine, Esra Ezmeci'nin "biraz bu şiir gibi geldi bana. Niye öyle şiir gibi söylüyorsun?" şeklindeki yorumu da dikkat çekti.

Editör: Murat Serdar Yıldız