Esra Erol'da Karpuz Almaya Giden Aytül Nerede?

ATV'nin reyting rekortmeni programlarından biri olan Esra Erol'da bu hafta izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Bugün programa katılan Pınar Hanım'ın anlattıkları ise adeta Masumlar Apartmanı dizisini aratmayan bir olaya dönüştü.

Esra Erol'da Pınar Hanım Neden Kayıp Kardeşini Arıyor?

Pınar Hanım, 15 Haziran 2024 tarihinde karpuz almaya gidiyorum diyerek evden çıkan 40 yaşındaki kız kardeşi Aytül Karakaya'nın kayıplara karıştığını ve onu aramak için stüdyoya geldiğini açıkladı.

Masumlar Apartmanıesraerol87

Esra Erol'da Ailenin Gizemli Yaşamı

Programda şoke eden detaylar da ortaya çıktı. Aynı zamanda Aytül'ün üzerinde kimlik, para ve telefon olmadığı öğrenildi. Pınar Hanım ise stüdyoda "Ben insan sevmiyorum. İnsanlarda dışarıda 'merhaba merhaba'. Fazla içerimize kimse giremez. Ben erkek kardeşimle evin iç işlerini, annem ve Aytül'de evin dış işlerini halleder." ifadelerini kullanarak ailenin gizemli yaşam tarzına ışık tuttu.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Esra Erol'da Aytül Neden Kayboldu?

Evde kişisel olmayan 2 tane ortak telefon olduğu ve Pınar Hanım'ın kardeşinin sosyal ve duygusal ilişkisinin olmadığını da öğrendik. Program ilerledikçe Pınar Hanım kardeşi Aytül'ün, o gün evi terk etmeyi fırsat bildiğini söyledi. Aynı zamanda "Seni almadan gitmeyeceğim" diyerek kardeşi Aytül'e seslendi.

Masumlar Apartmanıesraerol

Esra Erol Olayı Çözebilecek mi?

Esra Erol'un stüdyoda sorduğu sorulara Pınar Hanım'ın verdiği cevaplar ise ailenin gizemli yaşamını ve Aytül'ün kaybolma nedenini daha da merak uyandırdı. Peki Esra Erol bu gizemi çözebilecek mi? Aytül'ün başına ne geldi? Bu soruların cevabı ise önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

Masumlar Apartmanıesraerol1

Esra Erol'da Masumlar Apartmanı Benzerliği

Pınar Hanım'ın "Ailece insan sevmiyoruz" sözleri ve ailenin gizemli yaşam tarzı, izleyicilere Masumlar Apartmanı dizisini hatırlattı. Sosyal medya kullanıcıları da programla ilgili yorumlarda Masumlar Apartmanı benzetmesi yaptı.

Editör: Murat Serdar Yıldız