Bir dönemin sevilen televizyon sunucusu Esra Ceyhan, yıllar sonra kızının lise mezuniyetinde görüntülendi. Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren Ceyhan, kızının mezuniyet töreninden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Esra Ceyhan3

Esra Ceyhan'ın Yıllar Sonra Ortaya Çıkışı

Ekranlardan uzaklaşan Esra Ceyhan, kızı Ayşe Ceyhan'ın mezuniyet töreninde ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaştığı mezuniyet fotoğrafları, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Ceyhan, fotoğrafın altına yazdığı duygusal mesajıyla dikkat çekti:

Esra Ceyhan

"AYŞE MEZUN OLDU… Bu akşam duygu dolu bir akşam… Ayşe ve arkadaşları lise mezuniyetlerini kutluyorlar. Ben ve babası yanındayız. Bana bu günü gösteren Allah'ıma şükür, beni dualarından eksik etmeyen, daima sevgisiyle saran, destekleyen siz dostlarıma şükran ve teşekkürlerimle… Allah bütün çocuklarımıza sağlık, sıhhat, neşe, mutluluk ve başarılar nasip etsin."

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Esra Ceyhan 6

Esra Ceyhan'ın Son Hali

Esra Ceyhan, yıllar sonra ilk kez kızı Ayşe'nin mezuniyet töreninde görüntülendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve Ceyhan'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. Esra Ceyhan, zaman zaman sosyal medya üzerinden hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Esra Ceyhan 5

Esra Ceyhan'ın Kariyeri

1996 yılında HBB kanalında gündüz kuşağı kadın programıyla televizyon kariyerine başlayan Esra Ceyhan, 1997 yılında Atv'ye geçerek "Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye" programını uzun yıllar başarıyla sundu.

Esra Ceyhan 4

Televizyon kariyerinde önemli bir yer edinen Ceyhan, 1992 yılında diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlenmiş ve 2009 yılında boşanmıştır. Ayşe adında bir kızı olan Esra Ceyhan, aynı zamanda Türk mutfağından örneklerle hazırladığı bir yemek kitabının da yazarıdır.

Esra Ceyhan 1

Editör: Zeliha YAKUT