Eşi Tarafından Darp Edilen Kadın 2 Ay Sonra Hayatını Kaybetti: Zanlı "Üzgünüm" Dedi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan üzücü olayda, Buse Ateş Suna, eşi Enes Suna tarafından darp edildikten sonra 2 ay komada kaldı ve hayatını kaybetti.

Erwerw

Bahar Temizliği Diyeti: Vücudunuzu Arındırın, Yaza Hazır Olun! Bahar Temizliği Diyeti: Vücudunuzu Arındırın, Yaza Hazır Olun!

Şubat ayında Avşar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Enes Suna'nın eşi Buse Ateş Suna'yı darp ettiği iddia edildi. Ağır yaralanan Buse Ateş Suna, 2 ay boyunca yaşam mücadelesi verdi ancak 14 Nisan 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası Enes Suna tutuklanarak cezaevine gönderildi.

A W184405 01

Bugün Tekirdağ Adalet Sarayı 4. Ağır Ceza Mahkemesinde davanın ilk duruşması gerçekleşti. Duruşmada Enes Suna, "Öldüğünü öğrendiğimde çok üzüldüm. Üzgünüm" dedi.

KADEM Tekirdağ Temsilciliği de davaya müdahil oldu. KADEM Tekirdağ Başkanı Av. Sümeyye Tekin, davanın sonuna kadar takipçisi olacaklarını ve sanığın hak ettiği cezayı alması için çalışacaklarını söyledi.

Mahkeme, temmuz ayına ertelenirken, bir sonraki celsede sanık ifadesi alınacak.

Bu üzücü olay bir kez daha kadına şiddetin boyutunu gözler önüne seriyor. Toplum vicdanını derinden yaralayan bu tür olayların bir daha yaşanmaması için hepimize görev düşüyor.