Esenyurt'ta bulunan bir sitede yaşanan trajik olayda, iddiaya göre uyuşturucu madde kullanan bir grup genç arasında çıkan kavgada, S.A. isimli genç, 16 yaşındaki arkadaşı Asrin Ege'yi silahla vurarak öldürdü ve bir arkadaşını yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, Esenyurt Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan bir sitede dün akşam saatlerinde meydana geldi. 16 yaşındaki Asrin Ege Özel'in, altı arkadaşıyla birlikte site içinde bulunan eve gelmesiyle başlayan olay, uyuşturucu madde kullanımıyla birlikte kavgaya dönüştü.

SİLAH SESLERİ KOMŞULARI ALARMA GEÇİRDİ

İddialara göre, kavga sırasında S.A. isimli genç, silahını çıkararak Asrin Ege'yi vurdu ve bir diğer arkadaşını yaraladı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olaydan kaçan S.A. isimli şüpheliyi arama çalışmalarına başladı. Ayrıca, olayda yaralanan diğer şahsın tedavisi için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

POLİS ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Öldürülen Asrin Ege Özel'in, uyuşturucu satışından dolayı 2 ayrı suç kaydının olduğu belirtildi. Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak ve kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Olayla ilgili olarak güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği ve şüphelilerin kaçış anlarının görüntülere yansıdığı belirtildi. Görüntülerde, yaşları küçük 2 şüphelinin siteden tedirgin ve koşarak çıktığı, birisinin ise yüzünü bereyle gizlediği görüldü. Ayrıca, sitenin önünde araç içinde bekleyen şüphelilerin kaçan şahısların arkasından bakması, araç içinden silah doğrultması ve yine araçla takip etmeleri de görüntülere yansıyan detaylar arasında yer aldı.