Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, son dönemde sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile olan ilişkisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İkilinin aşk hayatı, medya ve takipçiler tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Şükrü Özyıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi projelerde yer almıştır?

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir'de doğmuş Türk oyuncudur. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünde başladığı eğitimini sonra bırakıp, Ege Üniversitesi İşletme bölümünde devam etmiştir. Erasmus programı kapsamında Portekiz'e gitmiş ve orada da oyunculuk ile tanışmıştır.

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce dövüş sporlarına meraklı olan Özyıldız, Portekiz'de kafes dövüşlerine katılmış ancak daha sonra bu sporu bırakıp oyunculuğa yönelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almış ve 2011 yılında "Derin Sular" dizisiyle televizyon dünyasına adım atmıştır. Ardından birçok dizi ve sinema projesinde rol almıştır. En bilinen projeleri arasında "Şeref Meselesi", "Tatlı Küçük Yalancılar", "Kış Güneşi" ve "Masumlar Apartmanı" bulunmaktadır.

65D2Db86980F5507 W1200Xh1500 65D

Şükrü Özyıldız'ın Sevgilisi Kim?

Şükrü Özyıldız, son zamanlarda sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile ilişkisiyle gündeme gelmiştir. Sibil Çetinkaya, YouTube üzerinden yayınladığı videolar ve sosyal medya etkinlikleriyle tanınan bir isimdir. İkili, ilişkilerini sosyal medyada da paylaşarak takipçileriyle özel anlarını paylaşmaktadır.

Sibil Çetinkaya, 10 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim bölümünü okumuştur. Londra'da oyunculuk eğitimi almış ve YouTube kanalı üzerinden geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

Editör: Havva Andırır