Süleyman Koç, futbol kariyerine Berlin Ankaraspor Kulübü'nde başlamış olan ve bugünlerde BB Erzurumspor FK forması giyen başarılı bir futbolcudur. Peki, Koç hakkında merak edilen tüm detaylar nelerdir?

Süleyman Koç Kimdir, Nerelidir ve Kaç Yaşındadır?

Süleyman Koç, 9 Haziran 1989 tarihinde Berlin, Almanya'da doğmuştur. Türk asıllı olan Koç, 1.78 metre boyundadır ve futbol kariyerine Almanya'da başlamıştır.

Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atletico Madrid-Valencia maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Atletico Madrid-Valencia maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Hangi Mevkide Oynuyor ve Hangi Ayağını Kullanıyor?

Koç, futbol kariyerinde genellikle Forvet ve Sağ Kanat mevkilerinde görev almaktadır. Sağ ayağını kullanan oyuncunun menajerliğini SOM Sports yapmaktadır.

Hangi Takımda Oynuyor ve Kariyer Geçmişi?

Şu anda BB Erzurumspor FK takımında forma giyen Süleyman Koç, 26 Ağustos 2021 tarihinde bu kulübe transfer olmuştur. Kariyeri boyunca Türkiemspor, Babelsberg 03, SC Paderborn, Çaykur Rizespor, Adana Demirspor gibi takımlarda da forma giymiştir.

Piyasa Değeri ve Forma Numarası Nedir?

Süleyman Koç'un piyasa değeri 75 bin € olarak belirlenmiştir. Kariyerinde en yüksek piyasa değeri ise 2 milyon €'ya kadar çıkmıştır. BB Erzurumspor FK takımında 7 numaralı formayı giymektedir.

Futbola Ne Zaman Başladı ve Başarıları Nelerdir?

Futbola Berlin Ankaraspor Kulübü'nde başlayan Süleyman Koç, kariyeri boyunca çeşitli liglerde önemli başarılar elde etmiştir. Milli takım seviyesinde de Almanya ve Türkiye genç milli takımlarında yer almıştır.

Editör: Havva Andırır