Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Cemalettin Yılmaz Hayatı ve Biyografisi Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi? Cemalettin Yılmaz Hayatı ve Biyografisi

Genç ve Dinamik: Onur Bektaş'ın Kariyer Yolculuğu

Erzurum'un Hınıs ilçesinde kaymakam değişikliği gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kırklareli Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, Erzurum Hınıs Kaymakamı olarak atanmıştır. Onur Bektaş'ın atanmasıyla ilgili detaylar merakla beklenirken, Bektaş'ın kariyeri ve özgeçmişi göz önüne alındığında geniş bir deneyim ve bilgi birikimiyle donanmış olduğu görülüyor.

Erzurum Hınıs Kaymakamı Onur Bektaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Onur Bektaş, 1992 yılında Giresun'un Yağlıdere ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Yağlıdere'de tamamlayan Bektaş, Giresun Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi'nde lise eğitimini almıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine adım atmıştır.

Onur Bektaş'ın Kariyer İlerlemesi ve Görev Deneyimi

Bektaş, kaymakam adaylığı sürecinde Ordu Valiliği'nde staj yapmış ve Sinop'un Gerze ilçesinde kaymakam refikliği stajını tamamlamıştır. Amasya'nın Göynücek ilçesi ve Yozgat'ın Çandır ilçesinde vekaleten kaymakamlık görevlerinde bulunmuştur. İçişleri Bakanlığı'nın yurtdışı staj programı kapsamında Londra'da eğitim almıştır. Ankara'da gerçekleştirilen Kaymakamlık Kursu'nu başarıyla tamamlayarak Gölköy Kaymakamı olarak görev yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Murat Serdar Yıldız