Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray’ın Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup etmesinin ardından, futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray’ın performansını değerlendirdi. Toroğlu, Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi hakkında sert yorumlarda bulundu. Toroğlu, Icardi’nin Galatasaray’da oynayıp oynamamasıyla ilgili olumsuz görüşlerini dile getirirken, Wanda Nara’yı da eleştirilerinin bir parçası olarak gösterdi.

Mauro Icardi ile İlgili Ne Söyledi?

Erman Toroğlu, Mauro Icardi’nin Galatasaray’daki durumu hakkında yaptığı açıklamada, Icardi’nin takım için uygun bir oyuncu olup olmadığını sorguladı. Toroğlu, “Icardi’nin pabucu dama atıldı. Yönetimin de burada bir işi oldu. Çok çektirdi. Gidiyor, gelmiyor. Icardi gibi bir oyuncu, farklı yerlerde oynardı ama bazı tercihler nedeniyle bu noktaya geldi. Osimhen gibi bir oyuncu da neler yaptığını gösterdi ve 100 milyon Euro’luk bir futbolcu olarak değerlendiriliyor. İnşallah bu iki oyuncu arasında rekabet olur” şeklinde konuştu.

T25 Mauro Icardi Turkiyenin E 83

Icardi’nin Galatasaray’daki Geleceği Hakkında Ne Dedi?

Toroğlu, Icardi’nin Galatasaray’daki geleceği hakkında daha sert ifadeler kullandı. “Bir futbolcuyu, diğer futbolcuyla tehdit edersin, bu çok net bir durumdur. İyi bir teknik adam, başarıya ulaşmak istiyorsa, yedek kulübesinin de hazır olması gerekir. Galatasaray, Osimhen’i aldı ve bu, Icardi’yi tehdit edecektir. Icardi, artık isterse gelmesin. Galatasaray’da keyfine bakıyor, hatunla resim çektiriyor ve kulüplerden gönderilme sebeplerinden biri de bu” ifadelerini kullandı.

I (80)

Wanda Nara’nın Rolü Ne?

Toroğlu, Mauro Icardi’nin Wanda Nara ile olan ilişkisini de eleştirilerinin bir parçası olarak değerlendirdi. Icardi’nin, eşiyle birlikte sosyal medyada sıkça yer almasını ve bu durumun, futbol kariyerindeki performansını nasıl etkilediğini sorguladı. Toroğlu, Icardi’nin, takımın başarısına odaklanmak yerine kişisel yaşamıyla daha çok ilgilendiğini belirtti.

Editör: Havva Andırır