Galatasaray camiasında önemli bir isim olan Erden Timur'un, kulübe yaptığı katkılar, özellikle Radamel Falcao'nun transferindeki rolü, gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a göz yaşlarıyla veda eden Erden Timur'un, geçmişte de taşın altına elini koyduğu ortaya çıktı. Özellikle Radamel Falcao'nun transferindeki maliyetin bir kısmını karşıladığı bilgisi, dikkatleri üzerine çekti.

Başkan Mustafa Cengiz'in Teşekkürleri

Radamel Falcao'nun transfer sürecinde, o dönemin başkanı olan Mustafa Cengiz, Erden Timur'a teşekkür etmişti. Falcao'nun transferinde maaşın belli bir kısmını üstlenen sponsor NEF'e teşekkür eden Cengiz, Galatasaray camiasının gurur duyduğunu belirtmişti.

Falco

Falcao'nun Maliyetine Ortak Olduğu Ortaya Çıktı

Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferinin maliyeti yeniden gündeme geldi. 2019 yılında transfer edilen ve sözleşmesi 2022 yılında feshedilen Falcao için ödenen 3 milyon 750 bin euro ile birlikte toplam maliyet 23 milyon euro olarak açıklandı. Bu maliyetin yaklaşık 7.5 milyon euro'luk kısmının Erden Timur'un şirketi NEF tarafından karşılandığı belirtildi.