Hafta sonu boyunca Erciyes'e akın eden ziyaretçiler, kar üzerinde kayak yapmanın keyfini çıkardılar. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı ülkelerden gelen ziyaretçiler de Erciyes'in doğal güzelliklerini keşfetmek için bölgeyi tercih etti.

Böyle hırsızlıklık görülmedi! Sakal-ı Şerifi çaldılar Böyle hırsızlıklık görülmedi! Sakal-ı Şerifi çaldılar

Erciyes Kayak Merkezi, modern tesisleri, kaliteli pistleri ve sunduğu aktivitelerle her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Hem profesyonel kayakçılar hem de ilk defa kayak yapacaklar için uygun pist seçenekleri sunan merkez, kış sporları tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelmiştir.

Hafta sonu yoğunluğuyla birlikte Erciyes Kayak Merkezi, bölge ekonomisine de canlılık getirerek yerel esnaf ve işletmelerin hareketlenmesine katkı sağladı. Aynı zamanda, kış turizminin Türkiye'deki önemli merkezlerinden biri olarak ülkenin turizm potansiyelini de yansıtmaktadır.

Erciyes Kayak Merkezi'nin hafta sonu yoğunluğu, Türkiye'nin kış turizmi alanındaki önemini bir kez daha gözler önüne sererken, bölgeye olan ilginin her geçen yıl arttığını gösteriyor.