Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın sunumuyla, atv ekranlarında heyecan dolu bir yarışma başlıyor: 'Milyoner Aile'. Bu yeni yarışma programı, ailelerin bir araya gelerek milyonlar kazanabileceği ilk ve tek yarışma olarak dikkat çekiyor.

Nasıl Bir Yarışma 'Milyoner Aile'?

Milyoner Aile, Türkiye'nin her ilinden katılımcı ailelere kapılarını açıyor. Yarışmanın formatı, ailelerin video sorularını en hızlı ve doğru şekilde cevaplamalarını gerektiriyor. Her bölümde, dört aileden biri 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanıyor ve bu ödül, katlanarak milyonlara ulaşıyor. Üstelik, yarışmanın bir diğer özelliği ise kaybetme olasılığının bulunmaması; sonuncu olan aile bile kazandığı ödülle yarışmadan ayrılıyor.

Kimler Katılabilir ve Nasıl Başvurulur?

Milyoner Aile'ye katılmak isteyen ailelerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Başvurular, Türkiye'nin her yerinden kabul ediliyor ve katılım için belirli şartlar aranıyor. Aileler, kendilerine uygun bir ekip oluşturarak başvuruda bulunabilirler.

Nasıl Milyoner Olabilirsiniz?

Yarışma sürecinde her aile, cevabı video sorularında gizli olan soruları doğru ve hızlı şekilde cevaplamak için yarışacak. En yüksek puanı alan aile, 500 bin TL'yi kasasına koyacak ve bir sonraki bölümde de yarışmaya devam edecek. Böylece, biriken milyonlarla milyoner olma şansını elde edebilecekler.

Editör: Havva Andırır