Fethiye'nin uzun süredir tanınmış isimlerinden turizmci ve emekli albay Rıfat Keskin'in ani ölümü, yakın çevresinde derin bir üzüntü yarattı. Keskin, 76 yaşında hayatını kaybetti. Ankara Haydarpaşa Askeri Hastanesi Komutan Yardımcılığı görevinde bulunmuş olan emekli albayın cenazesi, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Süper Loto 5 Eylül 2024 Çekiliş Sonuçları Belli Oldu: İşte Şanslı Numaralar! Süper Loto 5 Eylül 2024 Çekiliş Sonuçları Belli Oldu: İşte Şanslı Numaralar!

Bir Askerin Turizmdeki İzleri

Ölüdeniz'de bir sahil otelinin işletmecisi olarak tanınan Rıfat Keskin, 1999 yılında emekliye ayrılarak Fethiye Ölüdeniz'e yerleşmiş ve turizm sektöründe çalışmaya başlamıştı. Askerlik kariyeri boyunca Güneydoğu'da kritik görevler üstlenen Keskin, Haydarpaşa GATA Askeri Hastanesi Komutan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu.

Emekli Albay Rifat Keskin Neden (1)

Yoğun Katılımla Son Veda

Türk bayrağına sarılı naaşı, Fethiye Merkez Yeni Camii'ne getirilerek askeri tören eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Fethiye Belediye Başkan Vekili Ruhtan Başkaya, turizmciler, ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Merkez Yeni Camii imam hatibi Yusuf Demirci'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından, emekli albayın cenazesi Fethiye Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Ovacık Çatallar Mezarlığı'na askeri törenle götürülüp dualarla toprağa verildi.

Başsağlığı Mesajları

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de Rıfat Keskin'in vefatıyla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, Keskin'in uzun yıllar gazetecilik alanında değerli katkılar sağladığı vurgulanarak, ailesine ve tüm basın camiasına başsağlığı dilekleri iletildi.

Rıfat Keskin'in ani ölümü, Fethiye'nin tanınmış simalarından birinin kaybıyla derin bir üzüntüye neden oldu. Dualarla toprağa verilen Keskin, anıları ve izleriyle yakınları ve sevenleri tarafından her zaman hatırlanacak.

Editör: Havva Andırır