Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu? Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Mehmet Fatih Çangır nerede şehit oldu?

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu. Edirne Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz nasıl zehirlendi, sağlık durumu nasıl? Cemalettin Yılmaz Kimdir?

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz^'ın Zehirlenme Olayı Nasıl Gerçekleşti?

Kaymakam Cemalettin Yılmaz, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve Keşan Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu ile birlikte, İl Özel İdaresi tarafından Kadıköy’de yapılan baraj yolu asfalt kaplama çalışmalarını incelemek üzere bölgeye gitti. İncelemelerin ardından Kadıköy Muhtarlığı tarafından verilen ve içinde tavuk etinin de bulunduğu yemeği yediler. Heyet, yemek sonrası köyden ayrıldı.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ın Zehirlenme Belirtileri ve Hastane Süreci

Akşam saatlerinde Kaymakam Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, meclis üyesi Şafak Uslu, kaymakamın koruma polisi ve 7 İl Özel İdaresi çalışanı, bulantı, kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle Keşan Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Gıda zehirlenmesinden şüphelenilen 11 kişi, hastanede tedavi altına alındı. Tedavi sonrası sağlık durumu iyi olan Kaymakam Yılmaz ve diğer 10 kişi taburcu edildi.

Gıda Numuneleri İnceleniyor

Keşan Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri, zehirlenmeye neden olduğu düşünülen yemekten numuneler aldı ve incelenmek üzere İstanbul’a gönderdi. Numunelerden elde edilecek sonuçlar, zehirlenmenin kesin nedenini belirleyecek.

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz Kimdir?

1965 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğan Cemalettin Yılmaz, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mülki İdare Amirliğine 1988 yılında Konya Kaymakam Adayı olarak başlayan Yılmaz, kariyerinde çeşitli kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2020 yılında Keşan Kaymakamlığı’na atanan Yılmaz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: Murat Serdar Yıldız