Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında?

Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar, Türkiye gündemine yine kendinden söz ettirdi. Otomobil sektöründe faaliyet gösteren Uçar, 1989 yılında doğmuştur. İstanbul Florya'da bulunan ve lüks araba alım-satımı yapan FLY MOTORS şirketinin sahibidir.

Serkan Uçareceerkannn

Babası Nurettin Uçar ile birlikte işlettiği galeri, otomobil tutkunlarının ilgisini çeken bir noktadır. Ayrıca işletmenin Fulya'da da bir şubesi bulunmaktadır.

Serkan Uçareceerkannnn5

Ece Erken Serkan Uçar'dan Neden Boşandı?

Ece Erken ve Serkan Uçar, 2014 yılında evlenmiş ve bir yıl sonra geçimsizlik ve şiddet iddialarıyla boşanmışlardır. Bu evlilikten Eymen adında bir oğulları bulunmaktadır. Geçtiğimiz günlerde, Serkan Uçar'ın Ece Erken'i Instagram üzerinden takibe aldığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu hareket, ikilinin yeniden barıştığı iddialarını beraberinde getirmiştir.

Serkan Uçareceerkan14010110

Ece Erken Serkan Uçar'la Barıştı mı?

Ancak Ece Erken, bu dedikoduları yalanlayarak Serkan Uçar'ın oğlu Eymen'in sadece biyolojik babası olarak kalacağını vurgulamıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Serkan Uçar benim eski eşim. Hayatımda kimse yok, erkek arkadaşım yok." diyerek durumu net bir şekilde ortaya koymuştur. Bu açıklamalar, ikilinin arasındaki ilişkinin sadece çocuklarıyla sınırlı olduğunu göstermektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız