Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son yıllarda özel hayatıyla sık sık magazin gündemine oturmuş bir isim olarak dikkat çekiyor. 2024 yılında iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de dünyaevine giren Gündeş'in, geçmişte yaşadığı aşklar ise hayranlarının ve magazin dünyasının merak konusu haline geldi.

Nijeryalı Uche ile Aşk Dolu Bir İlişki

Ebru Gündeş'in aşk hayatında öne çıkan isimlerden biri, Fenerbahçe'nin unutulmaz savunmacılarından biri olarak bilinen Nijeryalı Uche oldu. İkilinin büyük bir aşk yaşadığı ve medyanın sıkça gündemine geldiği dönemde, Ebru Gündeş'in futbol dünyasından bir isimle ilişki yaşaması büyük ilgi görmüştü.

Uche

Popstar'ın Sunucusu Osmantan Erkır ile Anıları

Popstar yarışmasında jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş, programın sunucusu Osmantan Erkır ile de adı sıkça anıldı. Bu dönemdeki ilişkileriyle de dikkat çeken Gündeş, magazin basınının ve hayranlarının merak konusu oldu.

Osman

Hakan Altun ve Kısa Süren Bir Birliktelik

Meslektaşı Hakan Altun ile 2004 yılında başlayan ve yaklaşık bir yıl süren bir ilişki yaşayan Ebru Gündeş, genç yaşta geçmişte birçok aşk yaşamış olmanın verdiği deneyimle adından söz ettirmişti.

Hakan-1

Kerem Alışık ve Fırtınalar Dizisi Aşkı

Ebru Gündeş'in aşk hayatında öne çıkan bir diğer isim ise Kerem Alışık oldu. 1995 yılında başlayan ve Fırtınalar dizisi setinde başlayan arkadaşlık, kısa süre sonra aşka dönüşmüştü. Ancak dizi sona erdikten sonra ikili yollarını ayırdı.

Kerem-1

Ebru Gündeş Ve Eski Eşi Reza Zarrab

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

Son olarak 2010 yılında Reza Zarrab ile evlenen ve 22 Nisan'da boşanan Ebru Gündeş'in bu evlilikten bir de Alara adında kız çocuk dünyaya getirdi.

Reza

Editör: Havva Andırır