Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındaydı? Onur Çapan Nerede Şehit Oldu? Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan Kimdir, Aslen Nereli ve Kaç Yaşındaydı? Onur Çapan Nerede Şehit Oldu?

Dijital Mecralar Komisyonu, sosyal medyada yaşanan son gelişmeleri ele almak üzere 16 Ağustos Cuma günü saat 10.30'da toplantıya geçecek. Toplantının, Türkiye'nin sosyal medya düzenlemeleri açısından büyük bir öneme sahip olduğu belirtiliyor.

Hangi Konular Ele Alınacak?

Toplantının gündeminde, özellikle Instagram ve TikTok platformlarıyla ilgili önemli konular yer alacak. Komisyon, TikTok'un kapatılması gibi olası senaryoları değerlendirecek ve Instagram üzerinde yaşanan son gelişmeleri inceleyecek. Bu bağlamda, komisyonun kritik kararlar alması ve önemli düzenlemelere imza atması bekleniyor.

Toplantıya Kimler Katılacak?

Toplantıya Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman başkanlık edecek. Yayman’ın liderliğinde gerçekleşecek toplantıda, sosyal medya platformlarının Türkiye’deki düzenlemeleri ve güvenlik standartları masaya yatırılacak.

Editör: Havva Andırır