Sosyal medya ve YouTube platformunda aktif olarak içerik üreten agnostik yazar Diamond Tema, son zamanlarda şeriat yanlısı sosyal medya figürü Asrın Tok ile yaşadığı tartışma ile gündeme geldi. Peki, Diamond Tema kimdir ve hayatı nasıl şekillendi?

Diamond Tema Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli?

Diamond Tema, 1994 yılında Arnavutluk'ta doğmuştur. Ancak 1996 yılında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınmış ve burada büyümüştür. Türkiye'de eğitim görmüş, askerliğini yapmış ve sonrasında medya sektöründe çalışmıştır.

Narin Güran cinayetinde yasak ilişki iddiaları gerçek mi? Anne ve baba bu sorulara ne yanıt verdi? Narin Güran cinayetinde yasak ilişki iddiaları gerçek mi? Anne ve baba bu sorulara ne yanıt verdi?

Diamond Tema142

Diamond Tema Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

İstanbul'da yerel televizyon kanallarında yayın yönetmenliği yapmış olan Diamond Tema, özellikle Osmanlı Tarihi üzerine belgeseller çekmiş ve bu alanda kendini geliştirmiştir. Aynı zamanda YouTube platformunda da faaliyet gösteren Tema, tarih, felsefe ve bilim gibi konularda içerikler üretmektedir.

Diamond Tema'nın Kitap ve Eserleri

Diamond Tema, agnostisizm ve ilahi trajedi konularını ele aldığı "Agnostisizm ve İlâhi Tragedya" isimli kitabıyla da tanınmaktadır. Bu eseriyle felsefi düşüncelerini ve dünya görüşünü okuyucularıyla paylaşmış ve geniş bir okuyucu kitlesi edinmiştir.

Editör: Murat Serdar Yıldız