Denizli'de yaşanan şiddetli fırtına, özellikle Bozkurt ilçesi merkezinde kurulan semt pazarında büyük zarara yol açtı. Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarıda bulunduğu fırtına, kent genelinde günlük yaşamı olumsuz etkileyerek, özellikle semt pazarı esnafını zor durumda bıraktı.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Fırtınanın Etkisi Semt Pazarında Kaos

Denizli'de etkili olan şiddetli fırtına, saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi buldu. Bozkurt ilçesi Çarşı Meydanı'nda kurulan semt pazarında iş yapan esnaflar, fırtınanın şiddeti altında zor anlar yaşadı. İlk etapta güneşten korunmak için kurdukları çadırları yerinden söken rüzgar, daha sonra tezgahları ve ürünleri savurdu. Pazara gelen vatandaşlar ise uçan eşyalardan kaçınmaya çalıştı. Fırtına nedeniyle pazaryerindeki karmaşa ve panik anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde kaçan insanlar, uçuşan eşyalar ve devrilen çadırlar yer alıyor.

Meteoroloji Uyarısı ve Sonrası

Meteoroloji yetkilileri, Denizli için olumsuz hava koşullarının beklendiğini önceden duyurmuştu. Fırtına aynı zamanda Acıpayam, Babadağ, Çal, Honaz, Kale, Pamukkale ve Tavas ilçelerinde orman yangınlarının yayılmasına da zemin hazırladı. Kent genelindeki yaşamı olumsuz etkileyen bu doğa olayı, hem vatandaşları hem de yetkilileri tedbir almaya sevk etti.

Hafta Sonu Beklentisi

Türkiye genelinde hafta sonundan itibaren sıcaklıkların düşeceği ve bazı bölgelerde fırtına ile sağanak yağışların görülebileceği belirtiliyor. Denizli'de ise sıcaklıkların bayram boyunca mevsim normallerine yakın seyredeceği tahmin ediliyor.

Editör: Havva Andırır