Gain platformunun sevilen dizisi "Dengeler: Biri Olmak" 2. sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ferit'in hikayesini konu alan dizinin ilk sezonu büyük bir ilgiyle izlenmişti. 2. sezonun ilk bölümü de merakla bekleniyordu ve sonunda yayında!

Deha dizisi ne zaman başlıyor? SHOW TV’nin yeni fenomeni Deha'nın yayın tarihi belli oldu mu? Deha konusu nedir, başrol oyuncuları kimler? Deha dizisi ne zaman başlıyor? SHOW TV’nin yeni fenomeni Deha'nın yayın tarihi belli oldu mu? Deha konusu nedir, başrol oyuncuları kimler?

Dengeler: Biri Olmak 2. Sezon 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ferit'in Mücadelesi Devam Ediyor: Başrolünde Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı dizide, Ferit Kamacı'nın hayat mücadelesi devam ediyor. Profesyonel boksör olma hayalini gerçekleştirmek için çabalayan Ferit, bir yandan da ailevi problemlerle boğuşuyor.

Heyecan Dolu Bir Bölüm: İlk bölümde, Ferit'in ringde kazandığı bir zafer ve İlyas'ın intikam arayışı izleyicileri ekrana kilitledi. Bölümde ayrıca, Ferit'in abisi Ali'nin ölümüyle olaylar iyice kontrolden çıkıyor. Bu ölüm, hem İlyas'ın hem de Ferit'in hayatlarını kökten değiştiriyor.
Yeni Sezonda Neler Bekleniyor? 2. sezonda, Ferit'in İlyas'la olan hesaplaşması ve boks kariyerindeki yükselişi ön planda olacak. Ayrıca, Ali'nin ölümüyle ortaya çıkan gizemler de çözüme kavuşacak.

Dengeler: Biri Olmak 2. Sezon 1. Bölümü Nasıl İzleyebilirim?

Dizinin yeni bölümlerini Gain platformunda izleyebilirsiniz. Gain'e abone olarak tüm sezonları ve bölümleri istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Dengeler: Biri Olmak Hakkında Bilgiler

Tür: Dram, Aksiyon, Suç
Yönetmen: Caner Alper ve Mehmet Birkan
Senarist: Ethem Özışık ve Ali Akdeniz
Oyuncu Kadrosu: Cihangir Ceyhan, (Karakter açıklaması), (Karakter açıklaması), (Karakter açıklaması)
Yayın Platformu: Gain

Editör: Murat Serdar Yıldız