Defne Samyeli, yıllar önce ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ve ayrılık hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Samyeli, Kaan Ölker’in programında eski ilişkilere dair "ex'ten next olur mu?" sorusuna yanıt verdi. "Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyorlar. O ilişkinin, tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil. Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum." ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya İddiaları Üzerine Açıklamaları Ne Oldu?

Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile kendisini aldattığına dair yıllar önce yaptığı “konduramadım” açıklaması hatırlatıldığında, Defne Samyeli “Oradan şunu öğrendim. Konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün!” şeklinde yanıt verdi. Bu açıklama, Samyeli’nin yıllar sonra ilk kez bu konuya değinmesi olarak dikkat çekti.

İsrail Saldırıları Üzerine Tepkiler

Son dönemde İsrail’in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin sorulara verdiği yanıtla da gündeme gelen Defne Samyeli, “Bu sorunun da, buna verilen bütün cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu konu on yıllardır devam eden, altında çok farklı dinamiklerin olduğu bir konu. Taraflar konusunda haklı, haksız demek ya da burada bir davette siz mikrofonu uzattınız da iki satır 'çocuklar ölmesin, gözyaşları artık dinsin, savaş olmasın barış olsun' demenin son derece yüzeysel, günü kurtarmaya yönelik açıklamalar olduğunu düşünüyorum.” dedi. Samyeli, bu yorumlarıyla sosyal medyada geniş bir tartışma yarattı.

111021

Barışın Sağlanmasının Güçlüğü Üzerine Görüşler

Samyeli, konuşmasını “Elbette ki dünyada insanların katledilmesi kimsenin oturup böyle huzur içinde izleyebileceği bir şey değil ama bu dünyada sistem böyle olduğu müddetçe bizim askerlerimiz, ordularımız, silahlarımız olduğu müddetçe barışın olacağını düşünmek de son derece safça bir yaklaşım. Öyle değil mi? Sabaha kadar konuşabiliriz bunu. Onlar da olmasın, bu da olmasın... Hep beraber tribünlere oynarız ve içimizi rahatlatmış olur muyuz? Ben böyle düşünmüyorum.” şeklinde sürdürdü. Bu yorumlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Ticari İlişkiler ve Eleştiriler

Söz konusu açıklamaları nedeniyle yoğun eleştirilerle karşılaşan Samyeli’nin Coca-Cola ile bir sponsorluk anlaşması bulunduğu öğrenildi. Bu bilgi, sosyal medyada hızla yayılarak Samyeli’ye yönelik eleştirilerin dozunu artırdı. Kullanıcılar, Samyeli’yi ticari çıkarları uğruna insani bir konuda sessiz kalmakla suçladı.

Editör: Mehmet Çetil