Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

Çukur, Ay Yapım imzasıyla 2017 yılında başlayarak 4 sezon boyunca ekranlarda büyük bir heyecan yarattı. 2021'de 131. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti, ancak izleyicilerde bıraktığı etki uzun süre unutulmadı.

Çukur Yeni̇ Sezon Yayin Tari̇hi̇ 3

Çukur'un Geri Dönüşü: Yayın Tarihi ve Detaylar

Dizide, İstanbul'un suçla özdeşleşmiş bir mahallesi olan Çukur ve burada yaşanan olaylar merkezdeydi. Koçovalı ailesinin liderliğindeki Çukur'da, uyuşturucu haricindeki bütün yasa dışı işlere sıcak bakılmıyordu. Koçovalılar, mahalleye uyuşturucu sokmamak ve belli kurallara uygun yaşamak konusunda kararlıydılar.

Çukur Yeni̇ Sezon Yayin Tari̇hi̇ 1

Şimdi ise Çukur'un geri dönüşü için heyecan dorukta! Yapımın tekrar hayata geçirilmesi için yapılan yoğun taleplerin ardından, yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Dizinin dijital bir platformda yayınlanacağı ve 8 bölümlük bir sezonla izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Yeni maceralar ve karakterlerle dolu bu sezonun nasıl olacağı ise merakla bekleniyor.