Son olarak GAİN'de yayınlanan 'Dengeler: Biri Olmak' dizisinde rol alan başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, TRT’nin dijital platformu Tabii için yeni bir dizi çekmeye hazırlanıyor. Kod adı 'Yankı' olan bu yeni proje, drama türünde izleyicilerle buluşacak.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Yapım ve Yönetim Ekibi

Senarist ve yönetmen Ozan Aksungur, yapımcılığını Heybe Film’in patronu Fatih Mahmut Altay’ın üstleneceği bu yeni proje için hazırlıklara başladı. Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz ve Ozan Ayaz’la beraber yazdığı dizinin yönetmen koltuğuna oturacak.

İmza Aşamasına Gelindi

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 10 bölümden oluşacak dizi için son olarak 'Dengeler: Biri Olmak' dizisinde rol alan Cihangir Ceyhan ve 'Kızıl Goncalar’ın yıldızı Duygu Sarışın’la imza aşamasına gelindi. Kulislerden sızan bilgilere göre dizide Cihangir Ceyhan’ın partneri için de ünlü bir kadın oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

Temmuz Ayında Çekimler Başlıyor

Drama türündeki 'Yankı' dizisinin çekimlerinin temmuz ayında başlaması planlanıyor. Dizi, arzu değer çelişkisi ve sınıf çatışması konusunu ana eksenine alacak.

Editör: Zeliha YAKUT