Dijital Vergi ödemesi ekranı 2024 || Vergi ödemesi dijitalde nasıl yapılır, nereden vergi ödenir Dijital Vergi ödemesi ekranı 2024 || Vergi ödemesi dijitalde nasıl yapılır, nereden vergi ödenir

İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından yaşanan üzücü olayda, rapor tutmak için duran vatandaşların ve otomobillere arkadan gelen araçların karıştığı trafik kazası sonucunda baba ve oğul hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Kaza, Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Caddenin sol şeridinde meydana gelen maddi hasarlı kazaya karışan araç sürücüleri A.K. ve E.C.İ., kaza raporu tutmak üzere araçlarından indiler. Bu sırada Menemen istikametinden Karşıyaka yönüne seyir halinde olan A.E.'nin kullandığı otomobil, önündeki araca ve kaza için yardıma gelen araçlara çarparak durabildi.

Korkunç kazanın ardından daha önceki kaza için yardıma gelen İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen yola savruldu. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan diğer kişiler ise çevre hastanelere sevk edildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in cansız bedenleri incelemenin ardından morga konuldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu acı olay, trafik kurallarının öneminin bir kez daha vurgulanmasını sağlıyor. Sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması, benzer acı olayların yaşanmasını engelleyebilir.