NTV ekranlarında Ceyda Düvenci'nin sunumuyla izleyiciyle buluşan "Bambaşka Sohbetler" programının konuğu, başarılı oyuncu Furkan Andıç oldu. Programda, Furkan Andıç'ın kariyeri, projeleri ve hayata dair görüşleri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleşti. İşte, programda dikkat çeken detaylar:

ROMANTİK KOMEDİLERDEN FARKLI DENEYİMLERE

Ceyda Düvenci, Furkan Andıç'a romantik komedilerdeki başarılı performanslarını ve son dönemde farklı projelere yönelişini değerlendirerek, "Furkan, aslında çok güzel projelerle bugün benimlesin, her zaman olduğu gibi. Çok kıymetli şeyler yaptın 'Umutsuz Ev Kadınları'ndan sonra. Tabii ki seni takip ettim, daha çok aslında benim istediğim şeyi yaptın romantik komediler ve çok da yakıştın oralara." yorumunu yaptı. Furkan Andıç ise bu konuya şu şekilde yanıt verdi: "Evet, çok sevdiğim bir alandı ama biraz yeni bir şeyler denemek, çeşitlilik olsun istedim. Biraz başka yerlere yelken açmak istedim. Bu geçtiğimiz senede buna dair güzel şeyler yapıldı. Farklı karakterler oynayıp kendimi tanıma çabası içindeyim."

ÖNCELİKLİ İŞLER VE KADIN HAKLARINA DUYARLILIK

Ceyda Düvenci, Furkan Andıç'ın kadın haklarını destekleyen ve kadını doğru yerde tutmayı seven biri olduğunu belirterek, "Bir yandan da böyle şiddet içerikli, kadına zorbalık içeren projeleri kabul etmediğini biliyorum." dedi. Furkan Andıç ise şu açıklamayı yaptı: "Önceliğim, meselesi olan işler. Orada bile bazen bazı yerlere takıldığımız oluyor, haklı olarak kadın oyuncu arkadaşlarım, partnerlerim de takılıyor. Zaten genel olarak 2.5 saat zaman açısından da fazla geliyor. Bir de üstüne böyle bir değer ve bunun hassas bir yere oturması ve ufak çatlaklar yaratmak istemememe doğuruyor ki bence öyle de olmalı. Özel bir imtina gösteriyorum o tarz işlerin içinde olmamakla ilgili yani inşallah başka bir yere de evrilir diye düşünüyorum."

"DERUN" PROJESİ VE "CADI" FİLMİ

Furkan Andıç, "Derun" projesini anlatırken, "Derun’da bir 40 yıllık bir aşk hikayesini anlatıyoruz. Ben hem babamı, hem kendimi oynuyorum. Hatice Aslan ve Güven Kıraç’a eşlik ediyorum. Benim için çok anlamlı bir proje bu." dedi. Ayrıca, "Cadı" filmindeki rolü hakkında da konuşan Andıç, "Osmanlı'nın son döneminde geçen bir psikolojik gerilim hikayesi. Bu biraz da dönem eleştirisi yapıyor aslında, korkularımızla yüzleşmemizi, gelişimimizi engelleyecek olan durumlar korkularımızın yüzleşmediğimiz takdirde bize neler yapabileceğini nelere kadir olduğunu gösteren bir hikaye." şeklinde açıklamalarda bulundu.

3-4 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, kim elendi, 10 bileziği alan gelin kim oldu? 3-4 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, kim elendi, 10 bileziği alan gelin kim oldu?

İLİŞKİLERE BAKIŞ

Ceyda Düvenci'nin, Furkan Andıç'a ilişkilere bakış açısıyla ilgili yöneltilen soruya ise Andıç, "Benim çok uzun ilişkim oldu, ben biraz ilişki insanıyım gibi öyle çok şey yapan, hızlı biri değilim, tabiri caizse çok aşık oldum çok sevdim. Bence çok güzel bir şey bu. Ne kadar hormonal ve ne kadar geçici uçucu bir şey olsa da çok güzel bir şey insana dair bir şey, üzüntü de öyle yani o aşkı yaşarken gülerken eğlenirken o kadar mutluyduk ama üzüntülerinden de insan bir şey öğreniyor, ilişkilerinden de bir şey öğreniyor sağlıklı ilişkilerinden sağlıksız olanlardan da aynı şekilde." yanıtını verdi.

Furkan Andıç'ın "Bambaşka Sohbetler" programındaki bu samimi açıklamaları, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Andıç'ın yeni projeleri ve kariyerindeki gelişmeler ise merakla bekleniyor.