Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı'nın YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Özellikle regl konusundaki önerileriyle dikkat çeken Düvenci'ye, Ebru Şancı'dan sert bir yanıt geldi.

DÜVENCİ'NİN REGL ÖNERİSİ SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Ceyda Düvenci'nin, "Erkekler ped taşımalı" şeklindeki regl önerisi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Düvenci'nin, şirket çalışanı erkeklere ped taşıma çağrısı, bazı kesimler tarafından abartılı bulundu.

Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

EBRU ŞANCI'DAN SERT TEPKİ

Öte yandan, konuya ilişkin olarak Ebru Şancı'dan sert bir yanıt geldi. Şancı, "Kadın olmanın doğal bir parçası olan regl dönemini açıkça konuşabilmeliyiz. Bunun neden tabu olduğunu anlayamıyorum." ifadelerini kullandı. Ancak, Düvenci'nin açıklamalarını eleştiren Şancı, "Ped reklamı kovalamanın tuhaf açıklaması!" yorumunda bulundu.

TEPKİLER DEVAM EDİYOR

Ceyda Düvenci'nin regl konusundaki açıklamalarına pek çok kişi destek verse de, bazıları bu tür konuların daha dikkatli ele alınması gerektiğini savunuyor. Tepkiler, sosyal medyada geniş bir şekilde tartışılıyor.