Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 53 ilde toplam 747 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. Arsa satışları, 10-12 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Satışlara çevrim içi olarak da katılmak mümkün olacak. İşte detaylar:

0X0 50 Bin Tl Pesinatla 19592 M Imarli Arsa Mujdesi Milli Emlak Kiradan Daha Ucuza Kdvsiz Arazi Satiyor 1711687324306

Arsa Satışı Ne Zaman ve Nerede Gerçekleştirilecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın gerçekleştireceği arsa satışları, 10, 11 ve 12 Eylül tarihlerinde yapılacak. Açık artırmalar, saat 10:30'da başlayacak ve iki ana merkezde gerçekleştirilecek. İstanbul’da Küçükçekmece’deki TOKİ Hizmet Binası'nda, Ankara’da ise Çankaya'daki Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu'nda açık artırmalar yapılacak. Ayrıca, bu satışlara çevrim içi olarak da katılma imkanı sunulacak.

Milli Emlak'tan Yeni Kampanya!

Hangi İllerde Arsa Satışı Yapılacak?

Arsa satışları, Türkiye genelinde 53 ilde gerçekleştirilecek. İstanbul’da 71, Ankara’da ise 138 muhtelif arsa satışta olacak. Diğer illerdeki arsa satışlarına dair detaylar da bakanlık tarafından açıklandı. Her ilde çeşitli büyüklükte arsaların bulunacağı bu satışlarda, ilgilenenler çevrim içi platformlardan da teklif verebilecek.

Tek Katli Prefabrik Ev 07

Katılım Koşulları Neler?

Açık artırmalara katılmak isteyenler, katılım teminatı olarak Emlak Yönetim’in belirlediği banka hesabına gerekli tutarı yatırmak zorunda. Arsa alımları için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneği sunulacak. Bu sayede daha geniş bir yatırımcı kitlesinin arsa satın alması hedefleniyor.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 17 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 17 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 17 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 17 Eylül 2024

Emlak Konut

Arsa Satışı Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Açık artırma sırasında arsaların fiyatları, teklif verenlerin önerilerine göre belirlenecek. İlgilenen yatırımcılar, belirtilen tarihlerde ve saatte ilgili merkezlerde hazır bulunarak ya da çevrim içi platformlar üzerinden teklifler verebilecekler.

Editör: Havva Andırır