Cem Zeytin A.Ş.'nin halka arz sonuçları, yatırımcıların merakla beklediği gelişmeler arasında yer alıyor. 29 Ağustos - 3 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen halka arz sürecinde, Cem Zeytin hisse başına 15,30 TL fiyat belirlenmişti. Halka arz kapsamında toplamda 100 milyon lot satış hedeflenmişti. Ancak, Cem Zeytin A.Ş.'nin halka arz sonuçları henüz açıklanmamıştır. Bulls Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından yürütülen bu süreçte, sonuçların açıklanmasının ardından detaylar kamuoyuna duyurulacak.

Cem Zeytin Kaç Lot Verdi?

Cem Zeytin halka arzında kişi başına düşen lot miktarı henüz netleşmiş değil. Ancak, halka arz sürecinde dağıtılacak olası lot miktarları aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

TOKİ 25 İlde 390 Arsa Açık Artırma Satışı Ne Zaman Başlıyor? Satış Şartları, Tarih ve Saat Bilgileri Neler? TOKİ 25 İlde 390 Arsa Açık Artırma Satışı Ne Zaman Başlıyor? Satış Şartları, Tarih ve Saat Bilgileri Neler?

300 bin katılım ~ 200 lot
700 bin katılım ~ 86 lot
1,1 milyon katılım ~ 55 lot
1,5 milyon katılım ~ 40 lot
1,9 milyon katılım ~ 32 lot
2,3 milyon katılım ~ 27 lot
2,7 milyon katılım ~ 23 lot
3,1 milyon katılım ~ 20 lot

Bu dağıtım rakamları, yatırımcıların ne kadar lot alabileceğini gösterecek ve gerçek dağıtım sonuçları açıklanmasının ardından netleşecektir.

Cem Zeytin Hisse Koduyla Ne Zaman İşlem Görecek?

Cem Zeytin'in halka arzı sonucunda borsa üzerinde işlem görmeye başlaması bekleniyor. Ancak, Cem Zeytin'in Borsa İstanbul'da (BIST) işlem göreceği tarih henüz açıklanmamıştır. Halka arz sonuçlarının duyurulmasının ardından, şirketin borsa üzerinde işlem görmeye başlayacağı tarih netleşecektir. Bu tarihle ilgili detaylar, halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından güncellenecek ve yatırımcılara duyurulacaktır.

Editör: Havva Andırır