UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan sürerken, Çekya ve Ukrayna arasında oynanacak karşılaşma futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Çekya, ilk maçında Gürcistan'a 4-1 mağlup olarak büyük bir yara almış, Ukrayna ise Arnavutluk karşısında 2-1'lik mağlubiyet yaşamıştı. Çekya, ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet arayışında olacak. Peki, Çekya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Çekya - Ukrayna Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Çekya ile Ukrayna arasındaki UEFA Uluslar Ligi karşılaşması 10 Eylül 2024 Salı günü saat 21:45’te başlayacak. Maç, Çekya’nın ev sahipliğinde, Fortuna Arena’da oynanacak.

Çekya - Ukrayna Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli mücadele, Türkiye'de Exxen platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, karşılaşmayı Exxen’den takip edebilirler.

Uluslar B Ligi 1. Grup Puan Durumu Nedir?

Çekya ve Ukrayna'nın mücadele ettiği Uluslar B Ligi 1. Grup’ta şu anki puan durumu şu şekildedir:

Gürcistan - 3 puan
Arnavutluk - 3 puan
Ukrayna - 0 puan
Çekya - 0 puan

Kayserispor-Eyüpspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2 Kayserispor-Eyüpspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2

Her iki takım da gruptaki ilk maçlarında mağlubiyet yaşadı. Çekya, ev sahibi olarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken, Ukrayna deplasmanda ilk puanlarını almak için mücadele edecek. Çekya - Ukrayna maçının sonucunda grup sıralamasında önemli değişiklikler yaşanabilir.


 

Editör: Havva Andırır