EURO 2024 MİLLİ MAÇ (TÜRKİYE-HOLLANDA) MAÇI || Türkiye EURO 2024 Çeyrek final maçı ne zaman nerde, saat kaçta hangi kanalda canlı? A Milli Takım çeyrek final için sahadalarda! EURO 2024 MİLLİ MAÇ (TÜRKİYE-HOLLANDA) MAÇI || Türkiye EURO 2024 Çeyrek final maçı ne zaman nerde, saat kaçta hangi kanalda canlı? A Milli Takım çeyrek final için sahadalarda!

Çekya-Türkiye maçı ŞİFRESİZ yayın bilgisi TRT 1 yayın frekans ayarları, nasıl ve nereden izlenir?

A Milli Takımımız, F Grubu'nda son maçını Çekya'ya karşı Hamburg'da oynayacak. Şu ana kadar Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederek galibiyetle başladıktan sonra Portekiz'e 3-0 yenilerek zorlu bir süreçten geçti. Şimdi ise Çekya karşısında alacağı sonuca bağlı olarak turnuvadaki geleceği belirlenecek.

Türkiye'nin İleriye Gitme Şansı

Şu an için 3 puanla ikinci sırada yer alan Türkiye, Çekya karşısında galip gelmesi veya beraberlikle sahadan ayrılması halinde doğrudan bir üst tura yükselecek. Ancak mağlubiyet durumunda Gürcistan'ın Portekiz'e karşı alacağı sonuç da kritik önem taşıyor. En iyi üçüncüler arasına girmek için Türkiye'nin bu senaryoda da şansı bulunuyor.

Çekya-Türkiye Maç Tarihi, Saati ve Yayın Bilgileri

Çekya-Türkiye maçı bu akşam saat 22:00'de Volkspark Stadı'nda başlayacak. Maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Türkiye'de TRT 1 kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu, Türkiye için kritik maçın canlı olarak izlenebileceği bir fırsat olacak.

Türkiye'nin Muhtemel 11'i

Teknik direktörün planlaması doğrultusunda oluşturulan muhtemel 11'de Altay Bayındır, Samet Akaydın, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız, Arda Güler gibi oyuncuların forma giymesi bekleniyor.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım