Sosyal medya platformu TikTok'ta "cdburak35" kullanıcı adıyla paylaşılan bir video, Alaçatı'da yapılan dondurma alışverişiyle dikkatleri üzerine çekti. Videoda, genç adam ve arkadaşı toplamda 5 top dondurma aldıklarını, ancak aldıkları dondurmanın fiyatının 1050 TL olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşadılar.

MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Alaçatı'da Dondurma Fiyatları Şaşırttı

Videoda, genç adam ve arkadaşı dondurma aldıkları sırada fiyatı duyunca şaşkınlıklarını gizleyemediler. "Ben 3 top sen 2 top dondurma aldık. Fakir fukara ne yapsın? Topu 100 TL olsa gene 1000 TL yapmıyor" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Arkadaşının da "Külahı para, peçetesi para. Alaçatı burası her şey para" sözleriyle durumu özetlemesi videonun viral olmasına sebep oldu.

cdburak35 Sosyal Medyada Büyük İlgi

Video kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral hale geldi. İzleyiciler, videonun altına çeşitli yorumlar yaparak şaşkınlıklarını dile getirdiler. Bir kullanıcı, "Gerçekten bu fiyatları kabullendik mi?" derken, bir başkası da "Vallahi ne yalan söyleyeyim bu fiyata alacak kişi bulsam bende satarım." yorumunu yaparak tepkisini dile getirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız