Alanyaspor-Hatayspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Alanyaspor-Hatayspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, +, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Maçın detayları, hakem kadrosu ve takımların mevcut durumu hakkında bilgilere aşağıda ulaşabilirsiniz.

Çaykur Rizespor - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15’te başlayacak. Mücadele, beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı ekranlarından takip ederek, iki takım arasındaki rekabeti yakından izleme fırsatı bulacak.

Maçın Hakemi Kim?

Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasındaki maçı, hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan, bu zorlu karşılaşmada düdük çalarak maçın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

Çaykur Rizespor’un Son Durumu Nedir?

Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı üç maçta toplam 3 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Takım, ilk üç maçta galibiyet alamadı ve ligde henüz üç puan sevinci yaşamadı. Ev sahibi ekip, Kasımpaşa karşısında alacağı galibiyetle ligdeki kötü gidişata son vermek istiyor. Çaykur Rizespor'da sakatlığı bulunan Benhur Keser, bu karşılaşmada kadroda yer almayacak.

I (41)-1

Kasımpaşa’nın Performansı Nasıl?

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasına girerken, önceki üç maçında iç saha yenilgisi ve iki beraberlik yaşadı. İlk maçında TÜMOSAN Konyaspor karşısında mağlup olduktan sonra, deplasmanda Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı ve Adana Demirspor ile evinde 2-2 berabere sonuçlandı. İstanbul ekibi, Çaykur Rizespor ile oynadığı son 10 maçın 5’inde galip gelirken, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kasımpaşa, bu karşılaşmadan alacağı galibiyetle ligdeki sıralamasını yükseltmeyi hedefliyor.

Editör: Mehmet Çetil